EQ3

Vlot afslanken met volwaardige vervangmaaltijden

Naar een gezond voedingspatroon kan hier ook veilig onder begeleiding met EQ3 vervangmaaltijden.

  • voor wie snel op een veilige manier gewicht wil verliezen
  • onder individuele begeleiding
  • een maaltijdplan op maat
  • een kort of langer traject

Na een grondige analyse wordt een gewichtsprofiel opgesteld van ieder die wil gaan voor een gezond en evenwichtig leven. Er wordt een maaltijdplan op maat van het professionele en sociale leven opgesteld, waarbij uitgebalanceerde, wetenschappelijk verantwoorde en volledige vervangmaaltijden een hulpmiddel vormen. Rekening houdend met eventuele medicatie die de u neemt. Zo wordt in samenspraak tussen u en uw EQ3 mentor een coaching traject naar een gezonde leefstijl gestart. De EQ3 mentor is steeds een erkend diëtist of arts.

Verloop en schema vervangmaaltijden Equilibre3

Aan de hand van lichaamsmetingen en uw voedingsgewoonten, wordt voor u een schema op maat gemaakt met de  vervangmaaltijden van EQ3. Deze bevatten alle nodige voedingsstoffen.

  • Gedurende 2 à 3 startdagen neemt u 4 vervangmaaltijden, onder de vorm van de EQ3 startshakes en 2 à 3 hartige drankjes met vitaminen en mineralen. Dit om de ‘switch’ te maken en uit de minder goede gewoontes te geraken van eventueel te volumineuze maaltijden of te frequent tussendoor eten.
  • Vanaf de 3e of 4e dag neemt u terug een gewone zelfbereide evenwichtige maaltijd en 2 EQ3 vervangmaaltijden per dag.
    Deze fase duurt best minimum 2 weken waarna u de keuze heeft de 2e gewone maaltijd in te bouwen en u stapsgewijs naar 3 evenwichtig samengestelde maaltijden en/of minder tussendoortjes gaat. Ook de trek in eten of zoet zal bij deze ommekeer verminderen.

Met de volwaardige EQ3 vervangmaaltijden neemt u de juiste hoeveelheid voedingsstoffen en energie op om vlot en evenwichtig te vermageren. Het tempo is individueel en kan de eerste maand variëren van 2 tot 5 kilo, afhankelijk van uw persoonlijke levensstijl, de combinatie met beweging en ontspanning en een eventuele vochtregulatie.  

Vermageren wordt met het Equilibre3-programma een stuk eenvoudiger, meer ontspannen, toch evenwichtig, zonder hongergevoel en dus een stuk aangenamer.

De EQ3 producten bestaan uit fruitige, zachte en hartige shakes, soepen en repen, te bezichtigen op de webshop en op de website van EQ3.