Biografie

'Uit interesse in voeding en diëtiek, studeerde ik als Diëtiste af in 1989 aan de KHLeuven (nu UCLL), afdeling Voedings- en Dieetleer.
Na gedurende 9 jaar in de farmaceutische industrie mijn kennis onderhouden en uitgebreid te hebben, startte ik in 1998 mijn zelfstandige praktijk in het Antwerpse te Lint.

In 2004 startte ik als diëtiste in een groepspraktijk te Tienen, deed vervolgens vrije huisbezoeken, werkte van 2007 tot 2017 als freelance diëtiste in een groepspraktijk te Meensel, en in januari 2008 startte ik intussen Praktijk ERDE op. Sindsdien kan u voor voedings- en dieetadvies terecht op de Bergévest te Tienen. 

De ervaring wees uit dat het zo belangrijk is voor beide partijen (diëtist/cliënt-patiënt) goed op de hoogte te zijn van recente ontwikkelingen binnen voeding en dieet. Dit om goede resultaten te bevorderen. Gedurende al die jaren volgde ik bijscholingen om up-to-date te blijven, en ondervond ik synchroon met momenten zelf hoe het is om in bepaalde levensfasen om te gaan met gezonde voeding. Het kritisch openstaan voor nieuwe inzichten, het reageren op bepaalde, onverwachte, prettige of minder prettige situaties, zorgt ervoor dat we alert blijven, individueel gaan kijken, maar ook globaal, naar de mens in zijn geheel, die toch centraal staat binnen zijn/haar eigen leven.'

Diëtiste Kristel De Vylder  

Erkend door het RIZIV

5.60900.51.601

beweging

Wenst u uw dieet actief te ondersteunen met energieke en intensieve begeleiding bij beweging? Dan kan je voor individuele of groepssessies ook terecht bij Lieve Govaerts van De Beweegreden 

nuttige links